Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Bijna 100 jaar ervaring in vastgoed

Opgericht in 1928 is het familiale vastgoedkantoor Agentschap Van Maldeghem uitgegroeid tot een veelzijdige vastgoedpartner met sterke lokale verankering die over generaties heen al vele honderden vastgoeddromen waarmaakte.

Na bijna 100 jaar zijn we steeds een 100% onafhankelijk vastgoedkantoor gebleven. We zetten in op klantservice, betrouwbaarheid, traditie en expertise. Door het nakomen van onze beloftes, door innovatie en opleiding heeft Agentschap Van Maldeghem steeds de tand des tijds doorstaan. We zijn trots waar we voor staan en kijken ernaar uit met u te mogen samenwerken

Agentschap Van Maldeghem doorheen de tijd

Agence 1928

Van Maldeghem 1928

 • Oprichting: 1928
 • Oprichters: Familie Van Maldeghem
 • Locatie: Strandlaan 2 Sint-Idesbald
Agence Van Maldeghem 1980 nieuw kantoor in koksijde Sint Idesbald

Van Maldeghem 1980

 • Verhuis naar meer strategische ligging centraal in het centrum
 • Locatie: Oostendelaan 5 Sint-Idesbald
 • Uitbreiding met nieuwe afdeling verzekeringen
Agentschap Van Maldeghem 1997

Van Maldeghem 1997

 • Renovatie en uitbreiding van het kantoor gelegen in de Oostendelaan 5 Sint-Idesbald. 

 • Deze uitbreiding stelt Agentschap Van Maldeghem in staat om zijn team te versterken en de dienstverlening verder te ontwikkelen waardoor het kantoor in staat is een nog breder scala aan vastgoedoplossingen aan te bieden.

 • Samen met de uitbreiding en renovatie werd het kantoorbereik vergroot door de implementatie van nieuwe digitale tools zoals de eerste website en geautomatiseerde softwaresystemen voor vakantieverhuur en syndic.

Van Maldeghem 2013

Agentschap Van Maldeghem 2013
 • Future proof nieuwbouwkantoor
 • Locatie: Oostendelaan 5 Sint-Idesbald
Interieur Agentschap Van Maldeghem
 • Verdubbeling in vloeroppervlakte
 • Eigen vergaderzaal en aparte spreekruimtes

Door de veelzijdigheid van onze dienstverlening kunnen wij een anwoord bieden op al uw vastgoednoden. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen:

Een eigendom aan zee kopen

Als vaste waarde in het immobiliënlandschap van Sint-Idesbald staan we u graag bij met advies en expertise. Steeds welkom in ons kantoor. Contacteer ons vandaag nog om een professioneel begeleid vastgoedbezoek te plannen.

Verkoop

Uw eigendom verkopen

Door onze sterke lokale verankering over de generaties heen kennen we Sint-Idesbald door en door. U mag zeker zijn van een marktconforme prijszetting. Met onze digitale tools zorgen we voor een maximale visibiliteit van uw pand en een vlotte communicatie met uw kandidaat-kopers. Bij Agentschap Van Maldeghem realiseren we zonder kopzorgen een naadloze verkoop van uw eigendom. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis waardebepaling.

Ik wil een gratis waardebepaling

Vakantie in Sint-Idesbald

Een vakantie met zicht op zee of in de pittoreske villawijk. Van studio tot penthouse. Van vissershuisje tot groepsverblijf. We helpen graag met het plannen van uw zorgeloze vakantie aan zee in Sint-Idesbald. We hebben een sterke lokale expertise en delen graag onze tips om alles uit uw vakantie te halen.
U kan rekenen op een vlotte reservatieprocedure, een warm onthaal en een uitstekende dienstverlening tijdens uw verblijf.

Ontdek onze vakantieverhuur
Vakantie

Beheer/syndic

Met een eigen permanentiedienst, eigen vergaderzaal met wifi en zoom, sterke expertise in boekhouding en verzekeringen, transparante communicatie, betrouwbare en vakkundige technische leveranciers  en een online eigenaarsportaal hebben we alles in huis om uw eigendom efficiënt en doeltreffend te beheren. U mag op beide oren slapen. Bij Agentschap Van Maldeghem was het beheer van uw eigendom nog nooit zo eenvoudig. We zijn dan ook trots om enkele van de meest prestigieuze projecten van de laatste jaren in Sint-Idesbald in portefeuille te mogen hebben.

Ontdek onze afdeling syndic
Agentschap Van Maldeghem afdeling beheer/syndic
Agentschap Van Maldeghem afdeling beheer/syndic

Huren met de zee aan uw voeten

Een stek aan zee huren, elke dag de gemoedelijke sfeer en het vakantiegevoel ervaren. Hierbij helpt Agentschap Van Maldeghem u graag verder. Bij ons kan u rekenen op een uitvoerige plaatsbeschrijving, een waterdicht contract en een vlotte registratie van het huurcontract.

Ons aanbod te huur op jaarbasis