Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw vakantiewoning verhuren?

Verhuur in vertrouwen

Verhuren in Vertrouwen met Agentschap Van Maldeghem.

Overweegt u om uw vakantiewoning te verhuren? Bij Agentschap Van Maldeghem begrijpen we dat deze beslissing een cruciale stap is en we staan klaar om u te begeleiden bij elke fase van het verhuurproces.

Vertrouw op onze expertise om uw vakantiewoning succesvol op de markt te brengen en onderstaande voordelen te ervaren:

onze referenties

Professioneel advies

Ons ervaren team staat klaar om u professioneel advies te geven over de huidige markttrends, de prijszetting, de bescherming van uw eigendom en de juridische aspecten van vakantieverhuur. Wij begeleiden u stap voor stap, zodat u met vertrouwen kunt beslissen.

Ik wens advies over vakantieverhuur
Visuals

Maximale Zichtbaarheid

Wij begrijpen het belang van maximale zichtbaarheid op de vastgoedmarkt. Door gebruik te maken van geavanceerde marketingstrategieën en online platforms zorgen wij ervoor dat uw vakantiewoning de aandacht krijgt die het verdient, wat resulteert in snellere en betere verhuur.

Wij weten wie uw pand huurt

Het verhuren van uw vakantiewoning gaat hand in hand met gemoedsrust.

Om ervoor te zorgen dat uw eigendom in betrouwbare handen is, verhuren wij enkel aan huurders van wie we over een geverifieerde identiteit beschikken (naam, officieel adres, gsmnummer, geverifieerde email). De minimale leeftijd om een vakantiewoning bij Agentschap Van Maldeghem te huren werd vastgelegd op 21 jaar. Indien niet in gezinsverband wordt gehuurd (ouders/grootouders en kinderen) dient iedereen 21 jaar of ouder te zijn.

U kunt erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor de veiligheid en tevredenheid van zowel verhuurder als huurder.

Interieur Agentschap Van Maldeghem

Ontvangstruimte huurders

Agence bureau

Afgescheiden besprekingsruimte

Financieel rendement

We gaan steeds voor tevreden klanten. Daar werken we elke dag aan. Met onze optimale klantenservice kunnen we dan ook bewerkstelligen dat ruim 80% van onze huurders het eerstvolgende jaar opnieuw via ons agentschap huurt. Zo kunnen we een stabiele inkomstenstroom voor de verhuurder genereren. Verhuren via Agentschap Van Maldeghem is dus een uitstekende manier om extra geld te verdienen.

Ik wens een indicatie van de jaarlijkse opbrengsten

Transparante communicatie

Bij Agentschap Van Maldeghem hechten we veel belang aan een open, transparantie communicatie. U wordt goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten over de verhuur van uw vakantiewoning. We bieden gedetailleerde bezoekersstatistieken en meten de impact op doorgevoerde wijzigingen en van de marketingacties waaraan u wenst deel te nemen.

Transparante communicatie

Flexibiliteit

 • U behoudt de controle over uw eigendom. 
 • U kan flexibel bepalen wanneer u de vakantiewoning beschikbaar stelt en voor welke duur. 
 • U en uw familie behouden de mogelijkheid om de vakantiewoning zelf te gebruiken.
Langdurige samenwerking

Langdurige samenwerking

We streven naar een langdurige samenwerking en staan graag paraat om vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden rondom alle aspecten van uw vakantiewoning.

Persoonlijk contact

In tegenstelling tot vele online platformen (waarmee wij ook wel samenwerken), gelooft Agentschap Van Maldeghem in een persoonlijke benadering en service. We zijn zowel telefonisch als in kantoor bereikbaar waarbij we de huurders in 4 talen te woord kunnen staan. Op de dag van aankomst worden uw huurders met een seizoensgebonden attentie hartelijk onthaald in ons kantoor.

Tenslotte staan we in voor een volledige ontzorging van de eigenaar:

 • Consistent sleutelbeheer (via specifieke software)
 • Zonder uitzondering kwaliteitscontrole voor en na elke verhuur
 • Eigen schoonmaakdienst
 • Monitoring energieverbruik bij verhuur
 • Permanentiedienst buiten de openingsuren
 • Technische bijstand
 • Financiële bescherming met de annuleringsverzekering
 • Extra bescherming met de inbegrepen glasbraak- en brandverzekering tijdens de verhuur

 

Nog steeds interesse om uw vakantiewoning te verhuren?

Bij Agentschap Van Maldeghem begrijpen we de waarde van uw eigendom en streven we ernaar om van verhuren een naadloze en vertrouwde ervaring voor u te maken. Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe wij kunnen helpen om uw vakantiewoning in vertrouwen te verhuren.

Laat hierbij volledig vrijblijvend uw contactgegevens achter. We nemen snel contact met u op om samen en in alle transparantie de kansen en opportuniteiten van uw vakantiewoning in te schatten.

We kijken ernaar uit met u te mogen samenwerken.