Overslaan en naar de inhoud gaan

Syndic

Over Agentschap Van Maldeghem Syndic

Als ervaren vastgoedkantoor begrijpen we dat vastgoedbeheer een complexe materie kan zijn: administratief beheer, technisch beheer, juridisch beheer … Onze medewerkers gediplomeerd in boekhouden, verzekeringen, financiën en techniek nemen dit alles graag voor u in handen met als doel uw waardevolle eigendom in uitstekende en veilige staat te houden zodat het voor u een echte thuis of rustgevend tweede verblijf kan zijn.

Contacteer ons gerust. We informeren u graag over onze op maat gemaakte dienstverlening. Uw aanvraag wordt altijd met de nodige discretie behandelt.  Ontdek hieronder alvast enkele van onze voordelen:

Beheren was nooit zo eenvoudig

Beheer hier uw mede-eigendom. 

Snel en moeiteloos alle cruciale informatie over het beheer van uw appartement terugvinden was nog nooit zo eenvoudig met onze gebruiksvriendelijke digitale tool. Log in waar en wanneer u maar wil en krijg na enkele klikken toegang tot alle documenten van uw mede-eigendom. Bespaar kostbare tijd en geniet nog meer van uw verblijf aan zee.

Beheer uw pand
Syndic agence vanmaldeghem koksijde

Meldpunt eigenaars

Klik op deze link om snel defecten aan de gemene delen van uw mede-eigendom te melden. Geef ons een duidelijke omschrijving van het defect en voeg enkele foto's toe. We gaan er direct mee aan de slag.

Bij hoogdringende defecten kan u steeds telefonisch het kantoor of de permanentiedienst bereiken: +32 (0)58 51 24 24

Naar meldpunt eigenaars

Vertrouwenspersoon

Bij Agentschap Van Maldeghem werken we graag in vertrouwen. Elk gebouw krijgt een specifieke medewerker toegewezen die steeds uw aanspreekpunt is bij alle aspecten over het beheer van uw eigendom. Hij/zij kent de geschiedenis van het gebouw en kan samen met de mede-eigenaars een visie uitbouwen voor de toekomst ervan. Zo kan u in vertrouwen en met korte lijnen snel en eenvoudig met ons communiceren.

Vergaderzaal

Eigen vergaderzaal

Algemene vergaderingen kunnen doorgaan in de vergaderzaal van ons kantoor. De zaal met een capaciteit van 14 personen is voorzien van wifi. Via Zoom kan u de algemene vergadering vanop afstand volgen en meestemmen over de punten van de dagorde.

24/24 Permanentiedienst

Problemen en defecten kunnen op alle mogelijke momenten voorvallen. Ook buiten de openingsuren. Bij hoogdringende problemen kan u als eigenaar 7 dagen of 7 en 24 uur op 24 beroep doen op onze permanentiedienst. Contacteer ons telefonisch op +32 (0)58 51 24 24, spreek uw naam, telefoonnummer en dringend probleem in. De permanentiedienst belt u enkele ogenblikken later terug op om verder af te spreken.

Logo Agentschap Van Maldeghem
Kantoor interieur

Wat bij privatieve defecten?

U heeft een defect of probleem in een privatief gedeelte van de mede-eigendom maar u kent geen betrouwbare, lokale vaklui. Geen probleem, via deze link hebben we voor u een overzicht gemaakt van lokale bedrijven die u graag uit de nood zullen helpen.

Overzicht lokale aannemers

Op zoek naar een (nieuwe) syndicus?

Een nieuwe syndicus aanstellen verreist slechts enkele stappen

Laat u overtuigen door onze uitstekende dienstverlening. Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek en ontvang een gedetailleerde offerte op maat van uw mede-eigendom.

Uiteraard wordt uw aanvraag steeds met de nodige discretie behandelt.

Contacteer ons vrijblijvend